1 dl oliiviöljyä
1 suikaloitu punasipuli
1 dl karkeaksi hakattua tuoretta timjamia
600 g paloiteltua broilerinfilettä
1 sitruunan puristettu mehu
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
½ l vettä
1½ dl kivettömiä oliiveja
Kuumenna oliiviöljy padassa tai kattilassa. Ruskista sipuli, timjami, broileri ja sitruunamehu n. 5 min, lisää suola ja pippuri. Kaada joukkoon vesi ja annan kiehua 10 min. Lisää oliivit.
Korvaa osa vedestä 1 dl kermaa, niin saat miedon ja pehmeän padan, tarjoile bulgurin kera.
Ohje on peräisin www.bokus.com:in sivulta ja ohjeen kehitti Sara Begner, alkuperäisohje on ruotsinkielinen, käännös minun.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.