3 dl turkkilaista tai kreikkalaista jogurttia
1 puristettu valkosipulinkynsi
200 g Pennepastaa
4 tomaattia viipaloituna
1 vihreä paprika suikaleina
1 punainen paprika suikaleina
12 kivetöntä oliivia viipaloituna
125 g Serranon tai Parman kinkkua
125 g pippurisalamia
tuoretta korianteria
persiljaa
vastajauhetua merisuolaa ja mustapippuria
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja anna jäähtyä. Sekoita yhteen jogurtti ja valkosipulimurska kastikkeeksi. Asettele kaikki muut ainekset 4:lle lautaselle tasaisesti. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Voit myös ripotella 1 rkl balsamiviinietikkaa ja 1 rkl oliiviöljyä jokaiselle annokselle tai kuivattua oreganoa.
Ohje on peräisin Lindahls-meijerin mainoksesta www.lindahlsmejeri.se ja käännetty ruotsista.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.