3 dl turkkilaista tai kreikkalaista jogurttia

1 puristettu valkosipulinkynsi

200 g Pennepastaa

4 tomaattia viipaloituna

1 vihreä paprika suikaleina

1 punainen paprika suikaleina

12 kivetöntä oliivia viipaloituna

125 g Serranon tai Parman kinkkua

125 g pippurisalamia

tuoretta korianteria

persiljaa

vastajauhetua merisuolaa ja mustapippuria

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja anna jäähtyä. Sekoita yhteen jogurtti ja valkosipulimurska kastikkeeksi.  Asettele kaikki muut ainekset 4:lle lautaselle tasaisesti. Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Voit myös ripotella 1 rkl balsamiviinietikkaa ja 1 rkl oliiviöljyä jokaiselle annokselle tai kuivattua oreganoa.

 

Ohje on peräisin Lindahls-meijerin mainoksesta www.lindahlsmejeri.se ja käännetty ruotsista.