2 omenaa
2 banaania
1 kananmuna
125 g sokeria
1 rkl seesaminsiemeniä
4 rkl maissitärkkelystä
3 rkl seesamiöljyä
Kuori hedelmät ja pilko paloiksi. Vatkaa muna ja maissijauhe keskenään, lisää tarvittaessa hieman vettä että saat hieman nestemäisen taikinan aikaiseksi. Kuumenna seesamiöljy pannussa. Kastele hedelmät taikinassa, upota kuumaan öljyyn ja uppopaista 2-3 minuuttia. Kuumenna sokeria ja seesamiöljyä 5 minuuttia, lisää 1 rkl vettä ja sekoita hyvin 2 minuuttia. Lisää seesaminsiemenet ja uppopaistetut hedelmät ja sekoita huolellisesti kunnes kaikki ovat karamelisoituneet. Upota sitten hedelmät kylmään veteen, jotta karamellikerros hedelmien pinnalla kovettuu.
Tämä kiinalainen ohje on käännetty Langenscheidt's Pocket Menu Reader - China -kirjasesta
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.