4-6 annosta
4-6 viipaletta juurella kohotettua maalaisleipää
1 valkosipulinkynsi
400 g minitomaatteja tai cocktailtomaatteja
290 g artisokkia purkissa
1 rkl oliiviöljyä
tuoretta basilikaa
suolaa ja pippuria
Paahda leipäviipaleita uunissa tai leivänpaahtimessa. Hankaa leipäviipaleita puolitetulla valkosipulinkynnellä. Hankaa loppu valkosipuli sekoituskulhon reunoihin, jossa aiot sekottaa muutta ainekset.
Puolita tai viipaloi tomaatit. Sekoita ne viipaloitujen artisokkien, oliiviöljyn ja basilikan kanssa. Suolaa ja pippuri. Jaa salaatti leiville tasaisesti.
Ohje on peräisin Maud Onnermarksilta Tara-lehdestä 23.8.2007
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.